top of page

Органи управління

Органами управління Товариства є Загальні Збори Учасників , Наглядова рада Товариства, Ревізійна комісія та Дирекція на чолі з Генеральним директором.

Загальні збори членів Товариства

Збори є вищим органом управління Товариства та складаються з Учасників або їх уповноважених представників. Збори Учасників мають повноваження, згідно Статуту, вчиняти будь-які дії стосовно діяльності та справ Товариства, що не суперечать закону.

Періодичність та місце проведення Зборів Учасників. Збори Учасників (чергові та позачергові) проводяться за основним місцем діяльності Товариства, чи в іншому місці за рішенням Учасників на території України.

Чергові Загальні Збори проводять не менше двох разів на рік, якщо інше не буде прийнято рішенням Зборів Учасників Товариства. Збори Учасників проводяться з метою затвердження щорічного звіту діяльності Товариства, а також для вирішення інших питань, що належать до компетенції Зборів Учасників.

Наглядова рада Товариства

Наглядова рада є органом управління Товариства, який здійснює нагляд за діяльністю Дирекції, захистом прав членів Товариства, а також представляє інтереси членів Товариства в період між Загальними Зборами.

Відомості про склад Наглядової ради

- Іоффе Олександр Лазаревич - Голова Спостережної ради;

- Іоффе Георгій Лазаревич - член Спостережної ради ;

- Іоффе Герман Георгійович - член Спостережної ради.

Ревізійна комісія Товариства

Контроль за фінансово-господарською діяльністю Товариства здійснює Ревізійна комісія. Ревізійна комісія підзвітна й відповідальна перед Загальними Зборами.

Дирекція Товариства

Дирекція Товариства є виконавчим органом, який здійснює керівництво його поточною діяльністю. Дирекція складається з осіб, які знаходяться в трудових відносинах із Товариством.

Відомості про склад Дирекції

Генеральний директор: ПАСІЧНІЧЕНКО СЕРГІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ

Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Twitter Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
bottom of page